Magazin Online Plasti Dip® Romania

Categorie: Noutati

Magazinul nostru online a fost lansat si este disponibil la adresa: shop.plasti-dip.ro! Folosind butonul din partea de sus a fiecarei pagini sau din paginile de prezentare ale produselor, veti avea acces rapid la toata gama de produse Plasti Dip® comercializate oficial in Romania si Moldova de catre Plasti Dip SRL. 

Am realizat magazinul online Plasti Dip Romania folosind cea mai moderna platforma software e-commerce pentru a pune la dispozitia tuturor clientilor si vizitatorilor din spatiul virtual o modalitate simpla, rapida si in siguranta totala de a comanda orice produse sau accesorii din oferta noastra. Dupa adaugarea in cos a produselor si finalizarea comenzii, plata poate efectuata folosind un card Visa sau Mastercard, in numerar la livrare sau prin transfer bancar. Produsele sunt apoi ambalate cu grija si livrate prin curier rapid, insotite intodeauna de eticheta si instructiuni in limba romana.

Lista cu produsele disponibile in magazinul nostru online este actualizata constant, fiind adaugate produse noi sau oferte speciale cu regularitate.

Plasti Dip SRL, in calitate de distribuitor oficial al produselor Plasti Dip® in Romania si Moldova, comercializează exclusiv produse originale Plasti Dip®, in ambalajul original, importate din Germania si beneficiind astfel de garanţia calităţii germane. Produsele sunt testate de organisme recunoscute international (TÜV Süd, VDE, ISEGA GmbH, etc.) si indeplinesc toate normele de siguranţă privind etichetarea corespunzatoare, substanţele componente şi utilizarea în spatiul UE.

© Copyright - Plasti Dip® Romania | Contact | Magazin Online Web Statistics