Plasti Dip® Academy

In luna decembrie 2013 au fost organizate primele cursuri din lume ale Plasti Dip® Academy“, un concept unic dezvoltat de catre partenerii nostri din Germania pentru a oferi formare profesionala si instruire la cel mai inalt nivel privind utilizarea si aplicarea produselor Plasti Dip®.

Grupurile de studiu sunt de maxim 8-10 persoane pentru a se asigura un transfer optim de cunostiinte pe parcursul celor 2 zile de curs. Scopul principal este acela de a va insusi deprinderile si indemanarea practica necesara pentru o aplicare corecta si cu durabilitate optima a produselor noastre. Cu ajutorul multor exemple practice, veti invata care este metoda corecta pentru vopsirea partiala sau integrala a autovehiculelor folosind produsele originale Plasti Dip®.

Cursurile ”Plasti Dip® Academy“” sunt structurate pe trei niveluri:

  • Training de Produs (1 zi) – destinat utilizatorilor finali si distribuitorilor.  Continut: prezentarea tuturor produselor Plasti Dip® cu caracteristici si exemple de de utilizare, comparatii intre produse, prezentarea diferitelor echipamente, etc.
  • Dip Curs 1 (2 zile)  - destinat incepatorilor si distribuitorilor. Continut: prezentarea tuturor produselor Plasti Dip® cu caracteristici si exemple de utilizare,  baze teoretice, tehnici de curatare si degresare, numeroase exemple practice folosind diferite echipamente, tehnici de neutralizare.
  • Dip Curs 2 (2 zile) – destinat profesionistilor (vopsitori sau colatori auto) sau absolventilor Dip Curs 1. Continut: prezentarea tuturor produselor Plasti Dip® cu caracteristici si exemple de utilizare,  baze teoretice, tehnici de curatare si degresare, numeroase exemple practice folosind diferite echipamente, tehnici de neutralizare, managementul proceselor de lucru si a costurilor implicate, dobandirea unor cunostinte vaste in domeniul vopsirii cu Plasti Dip®.

Participand la cele 2 cursuri intensive de 2 zile (Dip Curs 1 si Dip Curs 2), va puteti extinde cunostintele si abilitatile practice pentru aplicarea produselor originale Plasti Dip® avand oportunitatea de invata si de a “face practica”  impreuna cu cei mai buni profesionisti in acest domeniu. Dupa absolvirea cu succes a celor doua cursuri veti deveni “Aplicator Certificat Plasti Dip®” si veti putea sa va extindeti afacerea oferind servicii profesionale de vopsire integrala sau partiala cu Plasti Dip® – cel mai nou trend in industria auto.

Mii de profesionisti ofera deja servicii profesionale de vopsire integrala sau partiala folosind produsele originale Plasti Dip® – tu cand vei incepe?

Cursurile “Plasti Dip® Academy” sunt organizate lunar, momentan doar in Germania (in viitor vor fi organizate si in Romania), datele exacte pentru fiecare curs fiind stabilite cu aproximativ 30 zile inainte. Pentru detalii complete sau inscrieri va rugam sa ne contactati folosind pagina de contact.

Pentru mai multe poze si videoclipuri de la cursurile Plasti Dip Academy® vizitati pagina oficiala de Facebook la adresa  https://www.facebook.com/plastidipacademy.

© Copyright - Plasti Dip® Romania | Contact | Magazin Online Web Statistics